O nama

5/5

Sunny Sri Tree je od 2014. godine prisutan na tržištu jugoistočne Evrope kao vodeći brend cejlonskog cimeta. 

Ekskluzivni smo zastupnici najnagrađivanijih proizvođača cimeta na Šri Lanki. U toku svog višedecenijskog poslovanja, naši partneri sa Šri Lanke su postali jedan od najznačajnijih proizvođača ovog začina na svetu. U saradnji sa fondovima za razvoj, investirano je oko šest miliona evra u unapređenje procesa proizvodnje cejlonskog cimeta i pre svega standardizaciju, kako bi se obezbidio odgovarajući kvalitet za razvijena tržišta. U znak priznanja proizvodnog procesa, 2008. godine kompanija dobija sertifikat ISO: 22000:2005 za upravljanje plantažama, žetvu, preradu, pakovanje i prodaju cejlonskog cimeta, čime postaje prva sa ovim sertifikatom na svetu.

Uspostavjanje visokih standarda kvaliteta nam je omogućilo da izađemo na razvijena tržišta (SAD, Engleska, Švajcarska, itd.) kao i da proširimo prisutnost na tradicionalno velikim tržištima cejlonskcog cimeta poput Meksika i Kolumbije. Tu nije kraj, radimo na povećanju proizvodnih kapaciteta uz očuvanje visokih standarda kvaliteta i rada. Ovo proširivanje bi nam omogućilo dalje širenje na evropskim tržištima.

Ukoliko Vas naša priča inspiriše i imate ideju bilo da je u pitanju uvoz proizvoda sa Šri Lanke ili pak imate zanimljiv proizvod koji bi smo mogli da plasiramo na tržištu Šri Lanke, slobodno nas kontaktirajte. Na raspolaganju je naša široka mreža kontakata na Šri Lanki. Takođe, pružamo usluge uslužne proizvodnje u Srbiji i na Šri Lanki, kao i pravno i poslovno savetovanje u vezi sa osnivanjem pravnih lica i poslovanjem na Šri Lanki. 

Direktor našeg Društva Marko Džombić je i predsednik Internacionalnog kluba za kulturnu i poslovnu saradnju sa Šri Lankom (International Club for Cultural and Business Cooperation with Sri Lanka).

Naše usluge

5/5
Proizvodanja i prodaja organskog cejlonskog cimeta premijum kvaliteta - robne marke Šri

Konkurentni uslovi za sve veleprodaje, distributere i prodavnice. Kontaktirajte nas, odgovorićemo sa ponudom u najkraćem roku.

Zajednička promocija

Posebni uslovi za restorane, poslastičarnice, pekare i proizvađače koji uključuju zajedničku promociju i promo cene organskog cejlonskog cimeta.

Prodaja drugih proizvoda sa Šri Lanke na veliko

Crni i beli biber, organska moringa, organsko kokosovo ulje, kokosovo mleko, crni čaj, zeleni čaj, beli čaj, i dr. Konaktirajte nas za uslove.

Posredovanje u uvozu

Uspostavljanje kontakta. Kontrola kvaliteta robe. Organizovanje transporta robe.

Organizovanje proizvodnje na Šri Lanki

Pravni i poslovni saveti.

Izvoz na Šri Lanku

Uspostavljanje kontakta. Organizovanje transporta i distribucije.

Logo_2018_png_deblji_sa nazivom
Sunny Sri Tree d.o.o., Beograd
cejlonskicimet@sunnysritree.com
+381 64 4845097

  Cart

   Poklanjamo katalog sa osvežavajućim i ukusnim receptima sa cejlonskim cimetom i kupon od 20% popusta na vašu sledeću kupovinu :)

  Prijavite se!

  Vaš Šri cimet!

  Uspesno ste se prijavili.

  Došlo je do greške prilikom obrade Vašeg zahteva. Molimo Vas da probate ponovo.

  Sunny Sri Tree će koristiti ove informacije kako bi stupilo u kontakt sa Vama i podelilo informacije i promo materijal.